Се бара чичко Киро, исчезнат е пред 6 дена

Исчезнато е лице од Крушево, го нема веќе 6 дена кога најблиските го пријавиле настанот.

Се работи за пензионерот Киро Пупуноски роден на 20.03.1958 година кој последниве 3 години боледува од деменција.

Ако некој го препознае од фотографијата чичко Киро семејството апелира информациите да ги споделите со неговите најблиски на телефонот
071 692 154