СДСМ пак вети економски раст и повисок стандард во 2021

СДСМ продолжува со креирање и реализација на мерки и политики, кои ќе овозможат новата 2021 година да биде година на економски раст и развој, година во која македонската економија полека на сигурно ќе се враќа на претходните стапки на раст, година во која ќе продолжи да расте и стандардот на граѓаните, пишува во соопштението на … Продолжи со читање СДСМ пак вети економски раст и повисок стандард во 2021