СДСМ „не го игра“ Златко Марин на локалните за Аеродром!?

Во Карпош и во Аеродром, СДСМ ќе настапи со нови имиња на локалните избори, иако и досегашните градоначалници Стефан Богоев и Златко Марин беа во игра за уште една кандидатура, дознава порталот „360 степени“.

Неофицијално, нов кандидат за Аеродром е пратеникот Александар Филиповски.