Одговарајќи на прашање на ТВ Сител за амандманот со кој ВМРО-ДПМНЕ предлага во законот за лични карти да стои етничка припадност но да не стои зборот Северна премиерот Заев со интересен одговор кој асоцира на сексуални односи.

Оргиналната верзија на оваа урбана изрека се однесува на сексуален чин но поради повеќе причини нема да ја објавиме овде.

Целото видео од владата