Русјаков: Шуто Ирогато баш звучи како океј јапонски инвеститор

Режисерот и писател Александар Русјаков реагира во свој стил за најновата „бомба“ за лидерот на СДСМ и експремиер Зоран Заев, во која припадниците на т.н. Шарена револуција и коалициските партнери ги стави во категоријата „и шуто, и рогато“.

„Шуто Ирогато баш звучи како океј јапонски инвеститор“, коментира Русјаков.

Уште еден статус на Фејсбук од Русјаков за истата тема:

„Шуто и рогато изгубено во концентрационите кругови на борбата против слободата да се биде Македонија“.