Режисерот Бојаџи со поддршка за Силјановска (ВИДЕО)

Кандидатката за претседател на Македонија, Гордана Силјановска Давкова, на Фејсбук се заблагодари откако доби порака со поддршка од режисерот Јани Бојаџи.

https://www.facebook.com/kandidat.za.pretsedatel/videos/683257105467404/