Раст на пензии од 1,2 % тема на ТВ емисија со јавување во живо – Спектакл (ВИДЕО)

Како граѓаните особено пензионерите ја дочекаа одлуката на владата да ги зголеми пензиите за 1,2 % или во просек по 147 денари месечно.

Секоја власт добро би се замислила од ставовите на граѓаните искажани во емисијата “Збор по збор” на ТВ Алфа.

Денешната емисија ја водеше Александра Овчарска која понекогаш мораше да интервенира кога гледачите не можат да ги смират емоциите.

Видеото на линкот

https://www.facebook.com/AlfaTelevizijaMk/videos/146530790831319/