Расте предноста на ВМРО-ДПМНЕ пред СДСМ, анкета на Маркет Вижн

Најновото мерење на рејтингот на политичките партии покажува дека расте водството на ВМРО-ДПМНЕ пред СДСМ и другите политички субјекти. Ова го покажува истражувањето на МКД.мк кое на 1.200 испитаници го спроведе агенцијата Маркет Вижн. Анкетата покажува дека ВМРО-ДПМНЕ има стабилна предност во однос на другите политички партии. На прашањето за која партија ќе гласате на … Continue reading Расте предноста на ВМРО-ДПМНЕ пред СДСМ, анкета на Маркет Вижн