Радио Лидер односно емисијата ,,Еспресо” со Љупчо Златев и Ивица Боцевски објавуваат видео од интервју со новинарот на емисијата Заспиј ако можеш кое носи наслов ,,Исповед на Горан Момироски”.

Што содржи исповедта на Момироски кој зборува за повеќе актуелни политички теми во видеото на Лидер