Путин може да биде сменет со „млад полковник“!?

Владимир Путин би можел да биде заменет со „млад полковник“ каков што беше сегашниот руски претседател на почетокот на неговото владеење.

Ова го предвидува рускиот активист за човекови права и блогер, Марк Фегин, пренесуваат медиуми

„Нема сомнеж во тоа. Главното тело е одборот на директори на Федералната служба за безбедност на Русија, во кое се вклучени сите….

Се разбира, тие можат да прават такви планови. И можат да размислуваат како, што и дали. Што ако Путин умре утре? Ова исто така може да се случи – не е неопходно да се отстрани. И ќе им треба таков полковник – затоа што ситуацијата тоа го бара“, изјави Марк Фегин.