Првата антикорупционерка политички се разголи, стави лајк на погрешно место

Претседателката на Државната комисија за спречување на корупција Билјана Ивановска индиректно откри зошто пропаѓаат случаите во кои комисијата ги гони владините и претставниците на владината коалиција а зошто без докази и во критични моменти отвараше случаи против опозицијата. Шефицата на Антикорупциската комисија вчера стави лајк на статус на Фејсбук на вицепремиерот Никола Димитров со кој … Continue reading Првата антикорупционерка политички се разголи, стави лајк на погрешно место