Прослава на 23 Октомври во Прилеп (ЖИВО)

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, се обраќа од Домот на култура „Марко Цепенков“ во Прилеп каде се одржува прослава по повод Денот на македонската борба.