Дете го сликаш на табла кајшто придонесува за заедница. Пишува, размислува, создава, помага, гради иднина.
Не го сликаш до воен авион и армија.
Сите полудевте во МНР и МВР или само дел, а #ОдлученУдар. Ако сте нормални, мајке ми, прашува професорката Јасна Котеска откако владата направи кампања со воената вежба на НАТО во која инволвираше деца.