Проф. Даскаловски до власта: Па вие не сте само крадци туку и фашисти

Професорот Жидас Даскаловски го анализира планот на власта по секоја цена да одржи попис на почетокот на април. Притоа заклучува дека постои огромна опасност со пописот свесно да се заразат стотици илјади луѓе со Ковид-19 што за него е рамно на фашизам. “До април нити ќе се вакцинираме нити лек ќе има. Сакате двајца ликови … Продолжи со читање Проф. Даскаловски до власта: Па вие не сте само крадци туку и фашисти