Принт скрин на денот за пратеник: Татко ти те направил будала (ФОТО)

Корисничка на социјални мрежи со име Дијана реагира на изјавата на пратеникот Павле Богоевски кој изјави дека Талат Џафери него и неговите колеги од СДСМ ги направил будали.