Вечерва во Заспиј ако можеш гостин е добитникот на пријава од МВР за истакнување на големото знаме со сонцето од Кутлеш на празникот Водици во Охрид.

,,Адвокатот кој ја урна забраната на Маричиќ за регистрација на Македонски ентитети, бранителот со кој Македонците во Бугарија имаат добиено десетина пресуди пред судот за човекови права во Стразбур сега почнува правна битка со македонските власти.
Во 22.30 во живо во Заспиј ако можеш гостин е ,,принцот на македонската правдина” Тони Менкиноски”, стои во најавата на емисијата.