Премиерот ќе вработи советник за социјала

Оглас за вработување на посебен советник за труд и социјална политик, објави  Канцеларијата на премиерот Зоран Заев.

Вработувањето е на определено време, а основна нето плата е 50.000 денари.


Рокот за пријавување на кандидат трае до 20 ноември, објави +инфо.