Прашање и одговор за министерот Спасовски за „Пасоши за мафија“ (ТВИТ НА ДЕНОТ)

Твитот на денот е на Вевчанецот Ѓорѓи Влајкиноски, човекот што беше уапсен за време на интервенцијата на специјалната полиција на Вевчанскиот карневал.

Тој со прасето го дава и одговорот поврзан со најновата афера Пасоши за мафија.