Бугарски граѓанин на Твитер прашува обично прашање.

,,Се помалку ме интересира македонското прашање.
Баш ме интересира, што мисли обичен Македонец за обичен Бугарин?”, е прашањето на кое добива многу интересни одговори кои се поучни за сите особено за политичарите.

Дел од тие што одговараат откриваат дека поради политичките односи ги бојкотираат бугарските ски и морски туристички центри.

За тие што не разбираат Бугарски јазик
дебатата на Твитер може да се преведе