Порака од Куманово за Филипче: Менувај пол, ама не на моја сметка

Во лавината реакци на на најавата на министерот за здравство Венко Филипче дека државата ќе ги покрива трошоците за менување на полот, откако се јавиил еден заинтересиран, стигна реакција и од грасдоначалникот на Куманово:нн