Половина милион евра за обележување на патиштата

За нанесување бела боја на магистралните и регионални патишта „Македонијапат“  ќе потроши околу половина милион евра,

Не е познато на колку километри патишта треба да се постави хоризонтална сигнализација според договорот со кој, Јавното претпријатие „Македонија пат“ ќе плати 481.000 евра (без ДДВ) на скопската фирма „Крафтинг Груп“, пишува порталот „Фактор“..