Почна мајтапот со хрватското магаре тренирано во Прилеп со пари од ЕУ (ВИДЕО)

Мајтапот се однесува на веста дека 83 илјади евра европски пари биле потрошени на тренинг на хрватско магаре и коњ.

Не била само берберницата, со ЕУ пари се тренирало магаре (ДОКУМЕНТ)