Починал човек на денешниот митинг во Скопје!?

Од срцев напад починал човек на денешниот митинг на СДСМ и претседателскиот кандидат Стево Пендаровски во Скопје – дознава Економски Лидер од извори во партијата.

Човекиот кој бил дојден со автобус од Битола починал покрај Рамстор, каде што во близина беше митингот кој се одржа пред ЕУ Инфоцентарот.

Извор: Економски лидер