Писмо од таборот ,,ЗА” што ќе ги замисли и активистите на #Бојкотирам

“Два дена потоа” или Отворено писмо до моите сограѓани и пријатели од #Бојкотирам Не господа. Немам намера да ве навредувам. Понижувам. Денунцирам. Плукам. Не. За мене тоа е под секое човечко ниво а најповеќе под нивото на професијата која со години ја работам и толку интимно ја доживувам. Не. Нема за мене небањати, прости, примитивни, … Continue reading Писмо од таборот ,,ЗА” што ќе ги замисли и активистите на #Бојкотирам