Петар Арсовски зажали што влезе во дуел со Бил Николов (ВИДЕО)

Македонскиот аналитичар Петар Арсовски и претседателот на Македонското меѓународно движење на човекови права на англискиот сервис на Турската телевизија.

Арсовски сигурно зажалил за настапот во емисијата.


Линк до видеото

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1831459690271259&id=1130850880332147