Перфидна провокација на Каракачанов и неонацистот Џамбаски пред македонскиот клуб во Благоевград (ВИДЕО)

Членови на бугарското ВМРО-БНД на Красимир Каракачанов и казнетиот за употреба на нацистички поздрав бугарски европратеник Ангел Џамбаски се обидуваат да го попречат отворањето на клубот на Македонците во Благоевград. Пред клубот Никола Вапцаров во Благоевград утрово се собрани повеќе сопартијци на Каракачанов и Џамбаски кои пуштаат силна музика со цел да се спречи церемонијата … Continue reading Перфидна провокација на Каракачанов и неонацистот Џамбаски пред македонскиот клуб во Благоевград (ВИДЕО)