Музичката ѕвезда Лепа Брена одржа два концерти во градот Неделишќе во Хрватска, во рамките на манифестацијата „Месап есен 2022“, а посетеноста била огромна пренесува „Мондо“.

Според пишувањето на медиумите, во нејзините песни уживале и голем број пензионери, а шестмина од нив паднале во несвест.

Друг ја прескокнал оградата и се качил на бината откасде му било дозволено одблиску да ја гледал музичката ѕвезда и да ужива во нејзиниот концерт.