Пак дојава за бомба во гимназијата „Јосип Броз Тито“

Утрово само што започнала наставата во средното училиште „Јосип Броз Тито“ повторно имало дојава за бомба.

По оваа информација, учениците веднаш се евакуирани и пуштени надвор од училиштето.


Полицијата во моментов е на терен, а повеќе информации следуваат многу набрзо…

Инаку ова е осма дојава за бомби…