,,Во Псача се отсликува целата неспособност на СДСМ, упропастиле проект од 30 милиони денари за водовод на целото село, а вода нема”.

Ова го објави пратеникот Бране Петрушевски кој во рамки на иницијатива на ВМРО-ДПМНЕ
#ОваеМакедонија 🇲🇰 посети неколку села во општина Ранковце.


На прашање на читател дали се парите украдени или упропастени пратеникот одговара: двете.