Отпуштениот работник на „Комунална хигиена“ и премиерот во твитот на денот

Акаунтот „Војникот на среќата“ го понесе приматот за твит на денот со споредбата на видео-снимките како доказ во случајот со работникот на „Комунална хигиена“ и премиерот Зоран Заев.