Османи призна дека ДУИ и СДСМ ги уништиле сите капацитети на владините институции

Македонија до пред неколку години организираше големи домашни и меѓународни настани со сопствени капацитети. Инстуциите под контрола на владата и претседателот организираа самити на НАТО, погреби на Борис Трајковски, Киро Глигоров, Тоше Проески и големи регионални собири а сега власта плаќа ПР агенција за да организира завршна конференција на претседавањето со ОБСЕ. Ако некогаш Македонија … Continue reading Османи призна дека ДУИ и СДСМ ги уништиле сите капацитети на владините институции