Ориѓански: Гласот на Јанева е аматерски налепен

Музичарот Златко Ориѓански, се сомнева дека обвинителката Катица Јанева навистина учествувала во разговорот меѓу Боки 13 и Орце Камчев. Тој смета дека нејзиниот глас што се слуша на интерфон е намонтиран.

„’Не се секирај, се ќе биде во ред“, е аматерски налепен глас земен од некој друг разговор. Секој ако барем малку работел аудио ќе препознае. Абе можевте да ми даете 100.000 евра, ќе ви го лицнев гласот, имаше да свети хахаха“, напиша Ориѓански на социјалните мрежи.

Инаку, Златко Ориѓански се очекува да биде поставен за Директор на Културниот центар на Македонија во Тирана…