Ордановски пак се јави!

Драмата на семејството на Роберт Ордановски, која на фејсбук веќе ја именуваа како „Ордашијанс“ , ги преокупира социјалните мрежи.

Во размена на фејсбук-статуси во низа, денеска уште една објава од повредениот сопруг, кој вчера побара дури и правен совет преку социјалните мрежи.