На Мундијалот во Египет, Русија дојде под казна и санкции од Спортскиот арбитражен суд (CAS) кој до 16 декември 2022 на сите руски селекции во секој спорт им наложи да играат во неутрален статус, без химна, грб и знаме поради сериозни кршења на правилата за допинг.

Па решија химна да им биде најпознатата руска мелодија – „Катјуша


https://youtu.be/3NDYqfSKUmQ