Од Скопје до Штип 4 пати поскапо

Следниот месец почнува Изградба на две нови патарини на автопатот Скопје-Штип е планирана да почне идниот месец. Едната, во Преод, ќе чини 50, а во Кадрифаково 70 денари. Ова значи неместо сегашните 40, патувањето од главниот град до Штип, во должина од 47 километри граѓаните ќе ги чини 160 денари во еден правец, објавува Сител. … Продолжи со читање Од Скопје до Штип 4 пати поскапо