Обвинителството не го апси функционерот на СДСМ кој извршил упад во правосудството за сериозен случај на убиства

На фотографијата Андов е лево Цели 72 часа Јавното Обвинителство не го апси функционерот на СДСМ кој извршил упад во правосудството за сериозен случај на убиства. Со тоа на Андов му се дале најмалку три дена да ги скрие трагите од случајот за кој може да заврши во затвор. Пред два дена expres.mk објави дека … Continue reading Обвинителството не го апси функционерот на СДСМ кој извршил упад во правосудството за сериозен случај на убиства