Обложувалници: Гарванлиев со многу слаби шанси на „Евросонг“

Обложувалиците не му даваат речиси никакви шанси на Васил Гарванлиев на Евросонг.

Претставникот на Македонија е на самото дно, односно на 33 место, со помалку од еден процент можност за победа.

Полоши од него се само Словенија, Полска, Албанија, Естонија, Грузија и Шпанија.