Објавена и бомба број 2, Јовески ќе добие материјал за брат на екс премиер (АУДИО)

Во втората бомба која беше објавена на Јутјуб и на социјални мрежи станува јасно дека се работи за Рекет на двајца осомничени во случајот Империја.

Според видеото целиот материјал е долг 57 минути и тој ќе биде предаден на јавното обвинителство а според текстот во бомбата меѓу другите се слуша и брат на екс премиер на Македонија и лидер на политичка партија.

Како и во првата денешна бомба се слуша гласот на скопски адвокат кој зборува за милиони евра.

За првата бомба

Пукнаа нови „бомби“ – адвокат разговара за милиони и проценти (АУДИО)