Новогодишна честитка од Заев: Избравме иднина наместо изолација (ВИДЕО)

„Доаѓаме до крајот на една од најважните и најчувствителните години за нашата земја. Година на интеграциите. Преку изградба на пријателство со соседот Грција, одговорно затворивме спор што Македонија ја влечеше надолу цели 27 години. Избравме иднина, наместо неизвесна изолација, вели премиерот Зоран Заев во новогодишната честитка до граќаните. „Денес, нашата држава е на чекор да … Продолжи со читање Новогодишна честитка од Заев: Избравме иднина наместо изолација (ВИДЕО)