Две за 1 ден: Ново скандалозно пописно фото – 16 пасоши и 4 лични карти кај 1 попишувач

Се уште не стивнати реакциите по објавбета фотографија на која се гледа попишувач со 11 македонски пасоши на социјалните мрежи излезе нова уште пошокантна фотографија.

На неа возрасен човек со 16 пасоши и 4 македонски лични карти пред себе кој тврди дека има многу пасоши и македонски документи кои системот за попис не ги прима но најавува дека со “Господ напред” ќе продолжи и денеска.

Предходно директорот на Заводот за Статистика Апостол Симовски соочен со имиња на луѓе кои ги промовира ДУИ изјави дека ДЗС не ги ангажирала.

Претходниот сличен скандал на овој линк

Нов удар за пописот – 11 пасоши кај еден попишувач (ФОТО)