Новите табли со „Северна“ за граничните премини? (ФОТО)

Грчкиот твитерџија Панос објави фотографија со табла со новото име на северниот сосед, за која тврди дека ќе биде поставена на граничниот премин меѓу Македонија и Грција.

„Утре изутрина на границата Грција – ‘Скопје’ (Евзони – Богородица) ќе биде поставена следната табла со новото име на државата“, твитна тој.