Уредничката на ТВ Сител Славица Арсова вчера достоинствено издржа да не се насмее или да направи друга гримаса за време на хит интервјуто во кое премиерот Заев направи десетици грешки, гафови а даваше и неточни податоци.

Како Заев го објасни фразата “Гејм Ченџер” сигурно ќе влезе во модерниот македонски политички речник на гафови.

Целото интервју