Новата нормалност стана катастрофална реалност (ВИДЕО)

Македонија е на врвот во регионот по број на смртни случаи и достигнува рекорди во регионот по новозаболени.

“Тоа не може да биде новата нормалност, тоа е новата катастрофа за Македонија.
Одговорноста има име.
Филипче е виновен!
Заев е виновен!”, пишува потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски презентирајќи го видеото кое укажува дека Македонија е во исклучително тешка ситуација споредено со сите свои соседи и други европски држави.

https://www.facebook.com/129897493841649/posts/1579825562182161/?d=null&vh=e

https://www.facebook.com/129897493841649/posts/1579825562182161/?sfnsn=mo&d=n&vh=e