Нов (неписмен) начин за промоција на наметнатото име на македонската држава и покрај пропаднатиот референдум, овој пат на студентските легитимации, на кои „Северна“ е отпечатена со поголем фонд од „Република“ и „Македонија“?!

Од кога во македонскиот литературен јазик придавката стана поважна од именките пред и зад неа знаат само тие што ги отпечатиле легитимациите и нивните нарачатели.