На социјалните мрежи се појави ново видео на кое се гледа како македонски државјанин вози со 260 на час на автопатот Скопје – Гостивар.

Министерот Оливер Спасовски во видеото има доволно податоци за да го санкционира човекот што и себе и многу други луѓе ги става во опасност со своето однесување во сообраќајот.