Стенд Ап комичарот и имитатор Стефан Николовски во своето најново видео објаснува како се однесуваат на фитнес ликовите наведени во насловот.

Уживајте во видеото што може да го отворите на линкот

https://www.instagram.com/reel/CmHjlazgWRb/?igshid=YmMyMTA2M2Y=