Николоски стана татко, неговата сопруга на свет донесе машко дете

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски стана татко. Тој и неговата сопруга добија син.

Радосната вест преку социјалните мрежи ја објави токму Николоски. about:blank

-Денес ја добивме најголемата радост! Се роди нашиот син Јосиф Николоски! Сопругата Александра и јас, како и цело семејство пресреќни!, пишува во својата објава Николоски.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNikoloskiA%2Fposts%2Fpfbid021UtwSK59Yb8r1wzKmkqJty46FUjpgWPCvrwVTfb2Wzu64vq7xp9vrXqiGiyQofJbl&show_text=true&width=500