„Неодговорен и непријателски чекор“: Захарова за протерувањето на уште тројца руски дипломати од Македонија

Прогласувањето на уште тројца дипломати од Амбасадата на Руската Федерација во Скопје за непожелни личности во Македонија не остана без реакција од Министерството за надворешни работи во Москва.