Нема датум, а има ли обврски од „Преспанскиот“?

Со потпишувањето на Договорот од Преспа, двете страни се обврзаа со кое темпо ќе тече менувањето на сите документи кои треба да го носат називот со новото официјално име „Република Северна Македонија“. Но сега откако стана јасно дека нема добие датум, се поставува прашање дали важат некои од обврските од Преспанскиот кои се однесува на … Продолжи со читање Нема датум, а има ли обврски од „Преспанскиот“?