Во очекување на победа пред денешниот натпревар со Косово, групата „Некст Тајм“ направија победничка песна „Само за неа пеам јас, само за неа навивам“ .

Македонија денес го игра еден од своите најважни натпревари во својата историја и тој е најавен со моќна фотографија и моќна песна.

Поради пандемијата на коронавирус натпреварот ќе се одигра без публика, но на МТВ 1 и МТВ 3 ќе оди директен пренос. Спортски.мк

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=3675154079184962